Наша громада стала переможцем конкурсного відбору та отримає підтримку Програми «U-LEAD з Європою»

14 Травня 16:30
Наша громада стала переможцем конкурсного відбору та отримає підтримку Програми «U-LEAD з Європою» в питанні формування спроможної освітньої мережі.
«Освітня галузь нашої громади дуже потужна, ми вже маємо сформовану освітню мережу, але, як говорять, досконалості немає меж. Тож, нова інформація надасть нам нові можливості», – підкреслила заступник Охтирського міського голови Оксана ГЕТЬМАН.
За словами керівника Сумського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Марини ЛОБОВОЇ, супровід громад у формуванні спроможної освітньої мережі триватиме до кінця 2021 року.
«Громади зможуть не тільки отримати менторську підтримку експерта, а й вивчити та використати досвід громад, що вже створили таку мережу. Матимуть вони й змогу обмінятися досягненнями та шляхами виходу зі складних ситуацій. А також отримають можливість втілити на практиці одержані знання щодо формування мереж», – зазначила Марина Лобова.
Експертний супровід стартував із дводенної навчальної зустрічі з експерткою з питань освіти Програми «U-LEAD з Європою» Оленою ГЛАДКОЮ.
Учасниками стали посадові особи органів управління освіти, профільні заступники голів громад із Донецької, Луганської, Полтавської, Сумської, Харківської та Черкаської областей.
Чат-бот Гаряча лінія