З 1 вересня 2020 року заклади дошкільної освіти міста працюють у звичному режимі дотримуючись протиепідеміологічних вимог на період карантину

11 Вересня 10:59
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, заклади дошкільної освіти міста з березня по травень включно не здійснювали освітній процес.
Освітній процес у закладах дошкільної освіти м. Охтирка відновлено з 01 червня 2020 року з дотриманням вимог Тимчасових рекомендацій щодо організації проти епідеміологічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020р.№ 25.
На тестовому етапі роботи протягом червня-серпня були враховані всі рекомендації Постанови щодо обмеження кількості дітей у групах, у зв’язку з чим були розроблені графіки прийому дітей до закладів дошкільної освіти.
З 1 вересня 2020 року заклади дошкільної освіти міста працюють у звичному режимі дотримуючись протиепідеміологічних вимог на період карантину. Усі діти зараховані до контингенту можуть відвідувати дошкільні заклади. З метою уникнення скупчень та дотримання групової ізоляції у закладах дошкільної освіти щодня зранку приймають дітей за гнучким графіком, який вихователі доводять до відома батьків.
Чат-бот Гаряча лінія